Радио Милева

Што ќе каже Ана на ова? – Мрка ја спаси Вики од „пропаст“!

Што ќе каже Ана на ова? – Мрка ја спаси Вики од „пропаст“!

Пејачкта Вики Миљковиќ пред неколку дена беше гостинка во емисијата „Ѕвезде Гранда Специјал“ и откри дека партнерот на нејзината колешка Ана Бекута, води здрав живот.

„Пред неколку месеци бев на прослава каде што беа Ана и Мрка. Ана се фати за микрофонот и почна да пее, а јас бев воодушевена. Му кажав на Мрка дека неговата девојка има чист глас. А Мрка ми откри зошто тоа е така. Ми кажа дека Ана престанала да пуши и дека поради тоа нејзиниот глас е убав. А потоа ми кажа неколку реченици кои ми го променија животот. Тоа што ми го кажа направи да ги оставам цигарите. Три месеци немам запалено цигара – изјави Вики, а Ана потврди дека е точно.

  • Точно, благодарение на Мрка и јас престанава да пушам, изјави Ана.

фото: србија данас

Останати вести од Радио Милева