Радио Милева

Русокоса актерка со сини очи: Ова е девојката на Памир од „Вљубениот ерген“

Русокоса актерка со сини очи: Ова е девојката на Памир од „Вљубениот ерген“

Труските актери во приватноста најчесто се во врска со своите колеги, а таков е сличајот и со актерот Сечкин Оздемир кој ја игра улогата на Памир во „Вљубениот ерген“.

Памир е во долгогодишна врска со актерката Дерја Шенсој, која исто така е доста популарна и успешна во својата кариера.

Сечкин и Дерја се доста актуелни во Истанбул, а новинарите не ретко ги следат во секој чекор.

Погледнете дел од нивните заеднички фотографии:

Останати вести од Радио Милева