Мегафон

Претера колку е згодна: Македонската кошаркарка Едина Муса ќе ве препоти за секунда! (ФОТО)

Претера колку е згодна: Македонската кошаркарка Едина Муса ќе ве препоти за секунда! (ФОТО)

Една од најзгодните македонски кошаркарски репрезентативки, Едина Муса, секојдневно реди нови фотографии на социјалните мрежи, особено такви од салата за вежбање.

Инако, теретаните се нешто попразни се до почетокот на есента, за оваа девојка, спортскиот дух нема време за чекање.

Имено, додека не е на терен со баскетот, Муса е фитнес инструкторка, па своите техники за совршено градено тело ги пренесува и на оние кои доаѓаат кај неа на час.

Дека е и повеќе од посветена на здравиот живот и топ форма, потврдуваат последните објави од кои следбениците дури и порачаа дека и е доста со вежбање, со оглед на дефинираните мускули кои ги има.

Но, навиката кај оној што секојдневно спортува станува речиси како завист, така што без спортување –тешко би и почнал денот на Муса, а еве потврда и од каде мотивација: