Радио Милева
самоубиствени намери?

Потресната порака на српската пејачка од која мрзне крвта во вените: „Не ме обвинувај, престанувам да постојам…“ (ФОТО)

Потресната порака на српската пејачка од која мрзне крвта во вените: „Не ме обвинувај, престанувам да постојам…“ (ФОТО)

Контроверзната српска пејачка Дуња Илиќ е позната на јавноста во бројните скандали, со нејзиниот последен испад предизвика бурни реакции.

Дуња има неколку неуспеси во последниве години, и иако неодамна се повлече од шоубизнисот, таа одвреме- навреме ги шокира корисниците на социјалните медиуми.

Пејачката напишала текст од кој многумина се постресоа и се загрижени за нејзината состојба.

„Јас сум тука, а не сум, гледам, а не гледам. Слушам, но не  слушам. Престанувам да постојам. Ми недостасува одразот во огледалото. Го губам чувството и го губам мојот лик. Сè што ме држеше, времето ќе ми го одзеде. Не ме обвинувај, живеам за денот да се разбудам и да го живеам својот сон“ –  е само дел од пораката на Дуња.

„Ништо,  само онака… малку си пишувам“ –  додала таа, очигледно да им даде на загрижените на знаење дека се’ е во ред со неа.

Останати вести од Радио Милева