Радио Милева

Поради неговото пеење плаче цела Србија: Ѕирнете во домот на „Пинк ѕвездичката“ Љуба Станковиќ! (видео)

Поради неговото пеење плаче цела Србија:  Ѕирнете во домот на „Пинк ѕвездичката“ Љуба Станковиќ! (видео)

Во годиншеното музичко „Пинкови ѕвезди“, малчката ѕвезда Љуба Станковиќ го освои жирито со својот глас, харизма, интерпретација, интелигенција.

Каде и да се појави прави вистински хаос, а кога и да запее на сцената на Пинк, жирито се воодушевува и плаче.

А овој пат, Љуба ги отвори вратите на својот дом и покажа каде живее и каде се подготвува пред настап.

Останати вести од Радио Милева