Живот и Стил

Новогодишните ананаси се тренд број 1 на социјалните мрежи

Новогодишните ананаси се тренд број 1 на социјалните мрежи

Во текот на овие празници освежете го вашиот дом со несекојдневен, но над сѐ впечатлив и практичен украс. Новогодишниот ананас полека, но сигурно ги освојува социјалните мрежи, како и нашите домови.

Иако на прв поглед оваа идеја е тотално чудна, после кратки размислување можеме да заклучиме дека е и доста практична. Сопствениците на мали домови добиваат алтернатива за поинтересна и поразлична елка, а оние кои не сакаат кичесто украсување за време на празниците, добиваат нов „објект“ за разубавување на домот за време на новогодишните и божиќните празници.

2-ananas-novogodishnite-elki-se-trend-broj-eden-na-socijalnite-mrezhi-www,kafepauza.mk_

Ви откриваме неколку идеи како да го украсите ананасот во текот на празниците. Тоа ќе изгледа впечатливо, без разлика каде ќе го поставите, од масичката за кафе во дневната соба, па сè до работната површина во кујната.

4-ananas-novogodishnite-elki-se-trend-broj-eden-na-socijalnite-mrezhi-www,kafepauza.mk_

5-ananas-novogodishnite-elki-se-trend-broj-eden-na-socijalnite-mrezhi-www,kafepauza.mk_

(1) novogodishnite-elki-so-ananas-se-trend-broj-1-na-socijalnite-mrezhi

(2) novogodishnite-elki-so-ananas-se-trend-broj-1-na-socijalnite-mrezhi(3) novogodishnite-elki-so-ananas-se-trend-broj-1-na-socijalnite-mrezhi

(4) novogodishnite-elki-so-ananas-se-trend-broj-1-na-socijalnite-mrezhi

извор:кафепауза.мк