Радио Милева

Никогаш поперверзна: Дара Бубамара го објави најжешкото селфи! (ФОТО)

Никогаш поперверзна: Дара Бубамара го објави најжешкото селфи! (ФОТО)

 

Дара Бубамара не се смирува кога е во прашање истакнувањето на нејзините атрибути на социјалните мрежи и провокациите.

Така овој пат успеа да „крене прашина“ со селфи на кое се гледа само дел од лицето на кое лиже лижавче.

Тоа беше доволно, обожавателите да и порачаат дека никогаш не била толку перверзна.

Останати вести од Радио Милева