Љубов и Секс

Неговата омилена секс поза ја открива цврстината на вашата љубов

Неговата омилена секс поза ја открива цврстината на вашата љубов

Доколку вашиот партнер не зборува за тоа колку му значите обрнете внимание на секс позата која му е омилена, зашто таа открива многу за тоа како тој навистина ве доживува.

Кучешка поза
Доколку вашиот партнер ја обоажава оваа поза можеби и треба да се запрашате за вашиот однос. Мажите кои ја преферираат ова поза не сакаат озбилно врски.

Лажица
Доколку не знаевте ова е поза во која мажот е припиен до жената и ја допира со своето тело по должината на нејзиното тело. Овие мажи, кои ја преферираат оваа поза имаат силни емоции за жената со која водат љубов.

Жената врз мажот
Вашиот партнер го сака ваѓиот изглед. Тоа значи дека му се допаѓа како изгледате и сака постојано да ве има на око.

69-ка
Мажот на кој оваа поза му е омилена, е спремен за моментално уживање. Тој не ја доживува партнерката како некој со кого би сакал да го помине животот.

Мисионерска поза
Оваа поза исто така како и Лажица е знак дека вашиот партнер ве обожава. Се што ви е потребно е малку разновидност возбудување и спонтаност во спалната соба.

Секс набрзинка
И покрај големиот број на обврски вие наоѓате време за секс. Доколку е така вашата врска е полна со спонтаност и со страст. Понекогаш ви е тешко да се воздржите и да ги чувате рацете подалеку еден од друг.