Радио Милева

Не лажи гребатору еден: Амиџиќ и Георгиев во жестока кавга!

Не лажи гребатору еден: Амиџиќ и Георгиев во жестока кавга!

Огњен Амиџиќ на Твитер напиша како е голем господин бидејќи Владо Георгиев седи во неговиот ресторан, а никој не му плукнал во јадењето.

Тој твит на водителот гласеше вака:

Амиџиќ продолжи по свое и тврдеше дека тој е сопственик на рсторанот, а Владо слободно може да се распраша за тоа.

Владо продолжи:

Познатиот водител и пејачот не се поднесуваат и доста често еден кон друг си изнесуваат кавги во јавноста, а што би било ако навистина се сретнат во тој ресторан…

Останати вести од Радио Милева