Живот и Стил

Најскапата невеста – за неа се дадени неколку илјади евра само поради една причина

Најскапата невеста – за неа се дадени неколку илјади евра само поради една причина
Свадбата која се случила во Словачка ги воодушевила буквално сите низ целиот свет и за неа сигурно уште долго ќе се зборува. Тешко е да се заборави вакво нешто, кое е органзирано за да се слави цели 3 дена. Многу невести би сакале токму ваква свадба.
Постојат голем број фотографии кои се објавени од оваа свадба.
Овој млад брачен пар станал популарен затоа што за свадбата биле одвоени неколку илјади евра.
Односно, се работи за 40.000 евра за свадба која се славела три дена.
Невестата имала круна на главата од чисто злато, а само неа морале да ја платат околу 3.000 евра.
Најмногу заработиле музичаритр кои во текот на целата свадба свиреле и пееле. За една песна биле платени и по 500 евра.
извор:сител.мк