Радио Милева

Најитимните моменти од свадбата на Живојиновиќ кои досега ги немате видено! (видео)

Најитимните моменти од свадбата на Живојиновиќ кои досега ги немате видено! (видео)

Пред 900 гости, Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ вчера го кажаа своето судбоносно „да“ и официјално стапија во брак.

За гламурозната свадба, семејството Живојиновиќ потроши вкупно 700 000 евра, 150 000 евра за сместување на гостите, 70 000 евра за декорацијата, а 60 000 евра се издвоени за венчаницата и оделото.

Повеќе медиуми ја следеа свадбата на пејачката и известуваа од местото на настанот, но во видеото подолу може да ги погледнете најинтимните моменти додека се подговтуваат присутните во домот на младоженецот.

Останати вести од Радио Милева