Живот и Стил

На овие луѓе никогаш повеќе нема да им текне да си нарачаат нешто од кинески сајт (ГАЛЕРИЈА)

На овие луѓе никогаш повеќе нема да им текне да си нарачаат нешто од кинески сајт (ГАЛЕРИЈА)

Овие луѓе нарачаа производи од кинески сајтови за продажба, но сигурни сме дека веќе никогаш нема да го направат тоа.

Потоа на вашата домашна адреса пристигнува нешто сосема друго, поинакво, поразлично… смешно, мало, криво…

Овие луѓе нарачаа производи од кинески сајтови за продажба, но сигурни сме дека веќе никогаш нема да го направат тоа.