Промотер

На „Дисконектед“ им се пари на ум – „Money On My Mind“ (ВИДЕО)

На „Дисконектед“ им се пари на ум – „Money On My Mind“ (ВИДЕО)

Прилепско-струмичкото дуо „Дисконектед“во кое членуваат диџеите Марио Еди и Маршал, го претстави својот нов проект насловен „Money On My Mind“, во кој гостува колегата Монарк Супремо.

Во видеото чија  режија ја потпишува Филип Пашоски, гостува моделот  Антонела Димова, а за испишувањето на стиховите во истото се погрижи Никола Китаноски.

Темата „Money On My Mind“ е поддржана од „Лолипоп ентертејнмент груп“, а истата  можете да ја преслушате и погледнете видеото за неа во продолжение.