Радио Милева
растур-распар во „Парови“

Мераклика на возрасни: Не само со Жабац, туку Милијана претходно го изневерила Милојко со овој познат пејач! (ФОТО)

Мераклика на возрасни: Не само со Жабац, туку Милијана претходно го изневерила Милојко со овој познат пејач! (ФОТО)

Љубовната голгота и маките низ кои минува чичко Милојко Божиќ во реалното шоу „Парови“ немаат крај. Откако неговата млада сопруга Милијана легна в кревет па разменуваше нежности, а веројатно и повеќе од тоа со Немања Стаматовиќ – „Жабац“ пред очите на сопругот, денес исплива нова афера.

https://arhiva.vistina.com.mk/radio-mileva/milijana-pred-ochite-na-site-legna-so-zabac-a-nejziniot-vozrasen-soprug-milojko-ne-mozejkji-toa-da-go-gleda-pobegna-od-spalnata-video/

Имено, еден од исто така учесниците во  „Парови“, Урош Анѓелиќ тврди дека Милијана за малку не му станала баба?! Љубовната романса помеѓу неа и неговиот дедо се случувала пред влезот во реалното шоу, а општо познато е дека Урош е внук на познатиот српски фолк пејач Ера Ојданиќ!

Младата нимфа, на внукот на Ера наводно тогаш му рекла дека тој никогаш не ќе може да и прави она што и го прави неговиот дедо Ера!?

Веројатно заради тоа тоа што Милијана е мераклика на повозрасни мажи, како што е нејзиниот 50 години постар од неа се’ уште законски сопруг Милојко, кој во реалното шоу со неа преживува емотивен хорор!

Милијана се обиде да го демантира Урош велејќи дека не е вистина, ама при тоа не покажа ниту знаци на нервоза или лутина, туку дискретно задоволно се смешкаше!

Останати вести од Радио Милева