Радио Милева

Манијак упадна во домот на Ријана и сакал да спие со пејачката!

Манијак упадна во домот на Ријана и сакал да спие со пејачката!

Полицијата го опкружи имотот на Ријана откако дозна дека крадец го онеспособи алармот во домот на пејачката во Лос Анџелес. Тие  утврдија дека обожвателот спиел во нејзиниот дом.

Откако излезе од куќата, полицијата го приведе и одведе во полициска станица. Станува збор за 26 годишниот Леонардо Леон.

Крадецот истакна дека само сакал да спие со пејачката. Тој бил приведен и пуштен на слобода со кауција од 150 илјади евра.

За среќа, тој ден Ријана не беше во својот дом, односно присуствуваше на Мет гала.

фото: Гуливер

Останати вести од Радио Милева