Радио Милева

Луна Џогани шокираше со изјавата за тоа како ја изгубила невиноста!

Луна Џогани шокираше со изјавата за тоа како ја изгубила невиноста!

Во текот на претходната вечер, учесниците на „Задруга“ имаа задача да раскажат за своите први љубовни искуства, но никој не насетуваше дека Луна Џогани ќе раскаже сочни детали од својот живот.

Првин проговори за момчето со кое го имала првиот бакнеж, а потоа откри и какво и било искуството од првиот секс.

-Првиот секс… Искрено ништо не чувствував. Како да не се случи, вели Луна, а станарите сакаа уште детали.

-Буквално се… бевме кај него, тој беше моето прво момче со кого бев две години. Се галевме, и одеднаш ми кажа „чувствуваш нешто“? Јас кажав: Што?, тој ми рече, па водиме љубов, но јас ништо не почувствував. Никаква болка, потоа ме болеше, заврши Луна а Слоба ја гледаше изненадено како и останатите околу неа.

Foto: clip.rs / screenshot

Останати вести од Радио Милева