Радио Милева
Очи ширум отворени

Љупка и Спејко ја споделија интимата на пуста плажа: Еротска естетика за сите сетила (ФОТО)

Љупка и Спејко ја споделија интимата на пуста плажа: Еротска естетика за сите сетила (ФОТО)

Најпознатите македонски „љубовџии“, модните блогери Љупка Митрова и Дарко-Спејко го користат секој слободен миг за да ја споделат интимата меѓу себе.

Вљубени до уши, она што го чувствуваат едн за друг, не се срамат јавно да ко искажат и покажат, а неретко и демонстрираат. Без оглед дали е тоа некаков урбан дел од  градот, или чиста природа како овој пат…

Пуста плажа за двајца и романтика до…  До кај што допираат емоциите.

Природна пасторала со поглед на чисто, бистро мирно езеро, сино небо прошарано со понекое бело облаче, сонце чии зраци нежно продираат низ сенките на јаворите и… тие двајца.

Тој цврст, мускулест маж, со нежно лице и силно тело…

Таа, во бел едноделен костим за капање, кој ги отцртува сите нејзини телесни атрибути…

Длабоко деколтиран однапред, на одврзување одзади…

…Таму каде што парчето ткаенина длабоко се врежува во најизразенииот телесен адут на сексапилната убавица…

На моменти во прегратките на „големиот брат“, на моменти клекната или испружена на песочниот брег, као езерска сирена која решила да ја распостеле сета своја еротска естетика… за сите сетила!

 

 

Останати вести од Радио Милева