Радио Милева
невен - велигденски „зајко“?

Контроверзниот Хрват го честиташе католичкиот Велигден така што го покажа половиот орган, регионот згрозен!

Контроверзниот Хрват го честиташе католичкиот Велигден така што го покажа половиот орган, регионот згрозен!

Многу познати личности бараа начин како најдобро да им го честитаат еден од најголемите христијански празници на своите блиски и фановите. Се чини дека меѓу нив има и такви  кои  „забегале“. Станува збор за контроверзниот Хрват, Невен Цигановиќ.

 

Овој човек објави фотографија на неговиот Инстаграм профил на која седи со раширени нозе, а зад неговата долна облека се наѕира неговиот ерктиран полов орган.

„Ако ја отворев Библијата онолку пати колку што ги отварав нозете, денес најверојатно ќе бев Папа, а не велигденски зајко“ – напишал Цигановиќ до фотографија.“

После ова, имаше лавина од коментари, а ваквиот негов потег предизвика бурна реакција и згрозување кај речиси сите луѓе во регионот.

Останати вести од Радио Милева