Радио Милева

Колекцијата на стриптизетата: Која „секси играчка“ и е омилена на Црна Мачка? (ФОТО)

Колекцијата на стриптизетата: Која „секси играчка“ и е омилена на Црна Мачка? (ФОТО)

Најпознатата македонска стриптизета, танчарка и фото модел Црна Мачка постираше фотографија на еден од своите профили на која во позадина се гледа цела колекција од женски секси помагала. Неупатените, вчудовидени веднаш во дилеми?! Едни се запрашаа колку тоа пари „мачката“ троши на „секси играчки“, други пак се чудеа на нејзините сексуални апетити, додека трети ставаа облог: Која „секси играчка“ и е омиелена на Црна Мачка?

И за да нема заблуди, недоумици, сомнежи и изгубени облози, Вистина.мк реши веднаш на неупатените да им ја разреши дилемата со тоа што ќе им ја разјасни шемата.

Имено, покрај стриптизот, танцот и позирањето Црна Мачка има уште една професија што и дозволува да се слика покрај вака богата колекција… На секси помагала и „играчки за возрасни“, секако!  Таа меѓудругото е и менаџер во најпознатиот секс шоп во Македонија – „Валијант“, па затоа може да си го дозволи и било кој „брилијат“ од широката „секси палета“ на вакви производи… А и да Ви помогне во изборот на она што Вам ви годи… како допинг! Секако, доколку се одлучите за ваков шопинг!

Патем, кога таму ќе ја најдете, слободно можете да ја прашате Црна Мачка: Која и е омилената „секси“ играчка? Кој знае… Можеби вкусовите ви се поклопуваат!?

Останати вести од Радио Милева