Радио Милева

Кога ќе ја видите оваа фотографија, нема да верувате дека ова е Луна Џогани!

Кога ќе ја видите оваа фотографија, нема да верувате дека ова е Луна Џогани!

Учесничката во „Задруга“, Луна Џогани денес е популарна модна блогерка, а многумина ќе се изненадат како изгледала како бебе.

Најконтроверзната учесничка во реалното шоу и ќерка на Анабела и Гаги, не ни потсетува на девојчето од фотографијата.

Останати вести од Радио Милева