Радио Милева
Сродна душа

Катарина Грујиќ објави селфи од креветот, ама сите гледаа во тетоважата на раката на нејзиниот партнер! (ФОТО)

Катарина Грујиќ објави селфи од креветот, ама сите гледаа во тетоважата на раката на нејзиниот партнер! (ФОТО)

Српската пејачка Катарина Грујиќ е веќе неколку месеци во врска со извесен Коста од Црна Гора, момче за кое се знае дека изнајмува јахти и бродови.

И покрај тоа што таа се обиде да ја скрие новата врска, како што љубовта станува се посилна, Коста е се повеќе изложен на притисок од социјалните мрежи.

Каќа објавила селфи  од креветот каде што нејзиното момче е полуголо, но на сите им остана погледот на  неговата рака, поточно  на тетоважата со нејзиното име.

„Во периодот од раѓањето до смртта, најважно е да најдете неко,ј кому можете да му ја  отворите својата душа. Да му ги кажете своите чувства, без страв дека ќе бидете погрешно разбрани.  Некој кому  дури и така несовршен – ќе му бидеш најдобар и најдраг. Некој на кого можеш да сметаш и кога  тонеш и кога леташ! Впрочем, не е поентата да станеш милионер. Поентата е да си најдеш сродна душа“ – напишала Каќа покрај  фотографијата.

Останати вести од Радио Милева