Љубов и Секс

Како да знаете дека тој е „тој“? Универзумот ви кажува дека сте ја пронашле вашата сродна душа на 5 начини

Како да знаете дека тој е „тој“? Универзумот ви кажува дека сте ја пронашле вашата сродна душа на 5 начини

Кога сте вљубени, светот одеднаш станува поубав. Љубовта и смиреноста која таа ви ја дава ја оттргнуваат од вас целата негативна енергија која тајно се таложела.

 

 

Чувствувате сигурност која е толку голема што целата ваша доверба ѝ ја доверувате на таа личност која ја сметате за ваша сродна душа. Повеќе се смеете и подготвени сте полесно да им простите на луѓето околу вас.

 

Ако кај себе ги забележувате следните „симптоми“ тогаш можете да бидете сигурни дека сте ја нашле вашата сродна душа.

 

  1. Чудата се појавуваат секој ден

 

Тешко е да се каже дали вашите секојдневни активности се менуваат толку многу, но сигурно забележувате дека секој нов ден ви е сè поубав од претходниот. Кога личноста која ја имате до себе ве поддржува во секој ваш чекор и е подготвена да ви прости за вашите непромислени грешки, и вие сте подготвени на истото. Каде и да одите знаете дека нивната љубов е постојано околу вас па романтичното кафуле не ви изгледа толку депресивно и светот не е толку сив.

 

 

  1. Љубовта им се случува на луѓето околу вас

 

Свесното избирање љубов и среќата која таа ви ја носи привлекуваат уште повеќе љубов. Следејќи ги постапките кои вие ги правите за вашата љубов ги поттикнувате луѓето околу вас да го следат вашиот пример и да веруваат во вистинска љубов. Бидете им поддршка и инспирација на луѓето кои ги сакате, и кога се тажни и кога се среќни.

 

 

  1. Се поврзувате подлабоко со пријателите и роднините

 

Врската меѓу вас и вашата сродна душа е толку силна што вашите внатрешни особини (сочувство, љубов, прифаќање) ви даваат поттик за позитивни физички реакции (јадете подобро, спиете поубаво, им простувате на другите). Сосема несвесно сите аспекти од вашата врска ги применувате и врз останатите врски во семејството и пријателите. Забележувате како сочувството и прифаќањето на луѓето онакви какви што се, е нешто кое сте го научило од партнерот и сосема едноставно истото го применувате со луѓето кои ви значат.

 

 

  1. Вашиот поглед кон светот се менува

 

Вие и вашата сродна душа сте две сосема спротивни личности кои совршено се надополнуваат и создаваат една цврста заедница. Како што сè повеќе се поврзувате и работите на себе забележувате дека се случуваат магични нешта. По извесно време ќе сфатите дека си влијаете на еден на друг толку многу што можеби фразата „Никогаш не вели никогаш“ ќе биде нешто на кое со насмевка ќе се сеќавате. Но, не плашете се од тоа, останете отворени за промени, сè додека гледате дека тие ве прават подобра и посреќна личност.

 

 

  1. Вашата сродна душа ви помага да најдете решенија на кои претходно не сте ни помислувале

 

Вашата сродна душа е тука за вас за да ве фати за рака во моментите кога ќе паднете и ќе се почувствувате изгубено. Тоа е личноста која го посакува најдоброто за вас и ќе се обиде на секој можен начин да ви покаже колку сте силни и колку вредите и дека во ниту еден момент нема да се откаже од вас дури и кога вие ќе чувствувате дека сте на дното. Сродната личност е таа кај која трчате и барате совет кога сте збунети и несигурни во себе, бидејќи знаете дека нејзините зборови се добро промислени и секогаш го посакуваат најдоброто за вас.

Извор: Попара