Радио Милева
тајно моја, музичка

Јована Јоксимовиќ ја откри добро чуваната тајна во врска со нејзиниот сопруг Жељко и нејзината работа! (ВИДЕО)

Јована Јоксимовиќ ја откри добро чуваната тајна во врска со нејзиниот сопруг Жељко и нејзината работа! (ВИДЕО)

Јована Јоксимовиќ, заедно со Срѓан Предoјевиќ, odneodamna почна да ја води утринската програма на ТВ “Прва”. Овие денови таа е исклучително активна на Instagram, па ги запраша своите следбеници  на оваа социјална мрежа: „Знаете ли кој ја направи музиката занајавната шпица на нашата утринска програма на телевизија” Прва”?
Добро чуваната тајна брзо ја откри самата Јована. Авторот на музиката за шпицата од утринската програма на телевизијата “Прва” е нејзиниот сопруг Жељко Јоксимовиќ.

„Мојот сопруг, мојата љубов и најголемата поддршка на Жељко, направи прекрасна музика за шпицата на нашата утринска програма. Немам зборови за да му се заблагодарам, бидејќи негова желба беше да  направи повеќе, па ја направи оваа голема магија што“ – напиша Јована Јоксимовиќ и објави го објави видеото во кое се слуша како звучи музиката на Жељко, кое можете и вие да го погледнете и слушнете во продолжение:

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

Останати вести од Радио Милева