Љубов и Секс

Јавно повикувала мажи на секс: Го објавила хотелот, а тоа што се случило не го очекувала

Јавно повикувала мажи на секс: Го објавила хотелот, а тоа што се случило не го очекувала

Блогерката Је (19) споделила со своите пријатели на социјалните мрежи дека ќе има секс со секој маж кој ќе ја посети во хотелот во кој престојувала.

Таа го објавила и бројот на собата во која престојувала – 6316. Тој потег одушевил многу мажи кои побрзале да ја побараат на рецепција.

Подоцна кога сфатила што наравила, на социјалните мрежи објавила како се шегувала и ги молела луѓето да престанат да ја споделуваат нејзината објава. Хотелот повикал полиција, но во меѓувреме таа се одјавила од хотелот. Ја пронашле во друг хотел по неколку часа и ја уапсиле за проституција и вознемирување на персоналот и гостите на хотелот поради што платила казна од 57 фунти и 15 денови поминала во затвор.

Освен тоа, и ги блокирале сите социјални мрежи.