Радио Милева

Ја познава многу добро: Познатата пејачка отрки нови детали за Луна Џогани!

Ја познава многу добро: Познатата пејачка отрки нови детали за Луна Џогани!

Пејачката Вања Мијатовиќ во едно интервју отрки што мисли за Луна Џогани.

Пејачката вели дека  во една прилика имала можност да ја запознае Луна и дека и оставила позитивен впечаток.

„Ја познавам Луна, искрена е, поштена, стабилна, интелигентна, културна…Една вечер седевме заедно и ми остави убав впечаток. Се прави од срце“ вели пејачката.

Останати вести од Радио Милева