Радио Милева

(ФОТО) Во „Парампарче“ е сиромашна и напорна, а денес Кериман е драстично поразлична и фатална дама!

(ФОТО) Во „Парампарче“ е сиромашна и напорна, а денес Кериман е драстично поразлична и фатална дама!

Улогата на Кериман во хит турската драма „Парампарче“, актерката Нурсел Косе ја добива сосема случајно.

Планот бил да се појави само во неколку епизоди, но поради својот темперамент и тоа што публиката веднаш ја прифати, Кериман ќе остане во серијата до самиот крај.

A post shared by Nursel köse (@nursel_kose) on

Како Кериман е сиромашна и напорна, но во реалноста Нурсел е вистинска фатална дама.

A post shared by Nursel köse (@nursel_kose) on


Таа редовно го користи Инстаграм, а од профилот може да ја запознаете во едно сосема поинакво издание какво не сте навикале да ја гледате.

A post shared by Nursel köse (@nursel_kose) on

Инаку, Нурсел навистина пред неколку години живеела во Германија, но сега нејзината дестинација е само Истанбул.

A post shared by Nursel köse (@nursel_kose) on

A post shared by Nursel köse (@nursel_kose) on

Останати вести од Радио Милева