Радио Милева

(ФОТО) Скромни и ненаметливи: Ова се родителите на Јелена Розга!

(ФОТО) Скромни и ненаметливи: Ова се родителите на Јелена Розга!

За хрватската пејачка Јелена Розга, медиумите отсекогаш знаеле многу малку и тоа поради тоа што таа е доста резервирана кога се во прашање деталите од приватноста.

Но, она што за што најмалку се знае е нејзиното семејство, родителите и постарата сестра.

На интернет може да се пронајдат многу малку фотографии од нив, а на истите се гледа дека тоа се скромни и ненаметливи луѓе.

Јелена е ќерка на Марија и Анте кои живеат во Сплит, додека за постарата сестра Јулија скоро, па да не постои никаква информација.

Инаку, Јелена Розга пред извесен период ја прекина врската со Стјепан Хаусер кој многу набрзо потоа се ожени.

 

Останати вести од Радио Милева