Радио Милева

(ФОТО) Сања Барби се препушти на триењето од гол маж во турски амам!

(ФОТО) Сања Барби се препушти на триењето од гол маж во турски амам!

Фолк пејачката Сања Барбика периодов го минува во Турција, а времето таму го користи за максимално уживање и хранење на својот дух и енергија со релаксација покрај хотелскиот базен и тоа во сезона кога нема многу туристи.

Барби во Турција е заедно со својата пријателка фризерка на која и е личен модел на еден саем за фризери, а таму се качи на бина и седна како модел за фризури и нови фризерски техники.

Откако си ја заврши работата, раскошната пејачка одлучи да се напари во турски амам, а во тоа и помогна згоден разголен Турчин кој ги истри нејзините облини.

Овој момент Сања го објави на кратките приказни на Инстаграм и на своите обожаватели и следбеници и покажа како таа знае комплетно да ужива.

Останати вести од Радио Милева