Живот и Стил

(ФОТО) Овој аксесоар ќе биде новиот моден хит за 2018 година

(ФОТО) Овој аксесоар ќе биде новиот моден хит за 2018 година

Сигурно се сеќавате каков пресврт во модниот свет донесоа чокерите.

Долго време после нив ниеден друг аксесоар не можеше да го замени нивниот впечатлив изглед и да ја достигне истата популарност.

Сепак, постои нова верзија за која модните критичари сметаат дека е доста посуптилна и поелегантна од нив, а оние кои ги следат новите модни трендови се повеќе преферираат да ја носат.

Станува збор за тенките ланчиња со медалјони кои совршено одговараат на секоја модна комбинација, а можат да се носат и на секаква пригода.

Иако одлично изгледаат и поединечно, стилистите сметаат дека подобар ефект имаат кога се во комплет со повеќе ланчиња во различна должина.

 

Инспирација на новите и модерни изгледи на овие аксесоари претставувале старите ланчиња со медалјони во кои можело да се вметне мала фотографија.

извор:brkajrabota.mk