Радио Милева

(ФОТО) Наташа Беквалац се соблече да ги покаже и другите модрици – ова сигурно не е од масажа!

(ФОТО) Наташа Беквалац се соблече да ги покаже и другите модрици – ова сигурно не е од масажа!

Уште многу ќе се пишува и слуша за случајот на пејачката Наташа Беквалац и нејзиниот сопруг Лука лазукиќ кој таа го обвини дека физички ја нападнал.

Тој постојано ги негира обвинувањата и се става како жртва во целата ситуација. Тој за медиумите изјави дека модриците кои Наташа ги има се од анти-целулит масажа, но јасно дека дека тоа не се прави на лицето.

Српски Близ, објави фотографии на кои наташа ги покажа модриците и на друг дел од телото кои и тоа како се темни и укажуваат дека не се настанати од било каква масажа.

Денес е сослушувањето на суд, а што ќе се случи и каков ќе биде исказот , останува да видиме…

фото:blic/instagram

Останати вести од Радио Милева