Радио Милева

(ФОТО) Мажите губат здив, а жените се со подотворена уста: Оваа Македонка има тело за медал и тоа златен!

(ФОТО) Мажите губат здив, а жените се со подотворена уста: Оваа Македонка има тело за медал и тоа златен!

Нејзината професија ја води кон тоа постојано да биде посветена само на себе и на својот изглед, можеби звучи малку себично, но кога градиш кариера како фитнес модел, тренер и мотиватор, тогаш принципите во секојдневието те носат само кон тоа.

Нашата позната фитнес бикини амбасадорка, Марија Нацева, секој ден го дише со полни гради кон здрав начин на живот, многу физичка активност и здрава исхрана.


Таа моментално е во Абу Даби, каде секако не одмара, туку работи на освојување нови медали и успеси.

Оттаму редовно го полни својот Инстаграм со секси фотографии од кои во преден план се нејзините челични мускули и извајаното тело, кое секој би признал дека изгледа совршено, а на тоа таа би рекла:

-Биди жената што сакаш да бидеш, не жената која другите очекуваат да си. Ние сме совршени креации на Бога онакви какви сме. Затоа, бидете горди на она кои сте, зашто еднаш се живее. Бог не прави грешки, пишува Марија.

Останати вести од Радио Милева