Радио Милева

(ФОТО) Коко Ти гордо вели дека е Србинка, а покажа и фотографија пред операциите!

(ФОТО) Коко Ти гордо вели дека е Србинка, а покажа и фотографија пред операциите!

Американската старлета Коко Ти, сопругата на раперот Ајс Ти, со гордост вели дека е Србинка, па според тоа се споредува со старлетите од регионот.

Таа не крие дека нејзиното тело е дело на пластична хирургија, а причината за да го направи тоа биле широките колкови од кои за а го оттргне вниманието решила да ги зголеми градите.

-Ако имате голем задник ве сметаат за дебела, а јас тоа не го сакав па затоа направив баланс и сега сум задоволна од изгледот, вели Коко.

Често истакнува дека нејзината баба е Србинка од која ја наследила убавината.

Исто така не ги крие и фотографиите на кои изгледа поразлично од сега.

Останати вести од Радио Милева