Радио Милева

(ФОТО) Ќерката на Жељко Јоксимовиќ го промени изгледот – сега е мега бомба!

(ФОТО) Ќерката на Жељко Јоксимовиќ го промени изгледот – сега е мега бомба!

Ќерката на Жељко Јоксимовиќ израсна во вистинска убавица.

Кога ќе ги погледнеме нејзините слики од минатото, може да се каже дека е доста променета. Мина Јоксимовиќ која има 22 години е доста активна на социјалните мрежи каде често поставува провокативни фотографии.

Меѓутоа, она што „паѓа во око“ се драстичните естетски зафати на кои таа поглегна. Имено, ако се споредат фотографиите пре 4 години со оние сега, изгледа како друга личност.

Имено, новиот изглед таа го промовираше на концерт кај татака си каде се појави заедно со баба и дедо.

Останати вести од Радио Милева