Радио Милева

(ФОТО) Како ли можеше да се облече вака: Цеца во катастрофална модна комбинација!

(ФОТО) Како ли  можеше да се облече вака: Цеца во катастрофална модна комбинација!

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Српската фолк пејачка Цеца Ражнатовиќ секогаш е во средено издание, но овој пат малку се опушти.

Пејачката неколкупати изјави дека избегнува да носи тренерки и друга спортска облека, бидејќи не и доликува на нејзиниот сензибилитет, но очигледно дека тоа не е во целост така.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Токму во едно такво неочекувано модно издание, таа ги изненади сите.

Облечена во тренерки и бунда, покажа дека и таа може да направи катастрофална модна грешка што веднаш се најде во медииумите.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

Останати вести од Радио Милева