Радио Милева

(ФОТО) Како близначки: Катарина Грујиќ е секс бомба, а вака изгледа нејзината сестра!

(ФОТО) Како близначки: Катарина Грујиќ е секс бомба, а вака изгледа нејзината сестра!

Пејачката Катарина Грујиќ привлекува внимание на српската естрада претежно со својот изглед.

Грујиќ важи за една од најатрактивните пејачки, а малку е познато дека таа има сестра која е атрактивна како и неа.

Нејзиното име е Бојана и не се занимава со јавна професија, мажена е, и има син.

Сличноста меѓу нив двете е очигледна, една на друга се огромна поддршка и доста се блиски.

Катарина одвреме-навреме објавува по некоја заедничка фотографија, обично надополнета со некоја емотивна порака.

-Само посебните луѓе ја имаат таа среќа да имаат сестра, гласи еден од коментарите на пејачката наменет за сестра си.

 

Останати вести од Радио Милева