Радио Милева

(ФОТО) Фотошоп или реалност: На Памела Андерсон соблекувањето и годи и на 50 години!

(ФОТО) Фотошоп или реалност: На Памела Андерсон соблекувањето и годи и на 50 години!

Иако влезе во шестата животна деценија, Памела Андерсон како да му пркоси на времето и годините.

Тоа уште еднаш го покажа во најновата фотосесија каде ја промовира колекцијата на етикетата „Коко де Мер“, каде ги истакна својот физички раскош кој го поседува на 50 годишна возраст.

Бидејќи станува збор за професионална фотосесија, се поставува прашањето колку е реална сликата од прецепцијата, но со оглед на тоа дека Пем се држи така на таа возраст, јасно е дека самодовербата е онаа што ја држи на врвот.

Колку и дали има фотошоп во приложеното, пресудете сами.

Останати вести од Радио Милева