Радио Милева

Џеј Рамадановски открива: Дрогата за малку не ме уби!

Џеј Рамадановски открива: Дрогата за малку не ме уби!

Foto: Dragana Udovičić

Пејачот Џеј Рамадановски во изјава за српски Курир открива за сите пороци кои ги имал во животот.

Тој неодамна се опорави од операцијата која ја имаше на срцето во една приватна клиника во Виена.

Јас сум дете од улицата и таквите нешта не можев да ги избегнам. Тоа најлошото-хероин не го чепнав, но пробав други нешта. Никогаш не криев дека сум пробал бело. Поради тоа животот ми беше загрозен. Тоа е најголемото зло. Никому тоа не го препорачувам. Младите треба да бегаат од тоа зло. Завршив и со коцкање. Ги вратив сите долгови и сега само играм карти од досада. Кога успеваш тоа да го решиш, тогаш си направи вистинска работа. Понекогаш играм во кладилница и тоа е тоа, искрено открива Џеј.

Останати вести од Радио Милева