Мегафон

Драган Којиќ – Кеба гостин во најновото издание на ТВ шоуто „Улица Македонија“ (ВИДЕО)

Драган Којиќ – Кеба гостин во најновото издание на ТВ шоуто „Улица Македонија“ (ВИДЕО)

Во најновото издание на ТВ шоуто „Улица Македонија“ гостува една од најголемите регионални машки фолк ѕвезди, легендарниот Драган Којиќ – Кеба.

За трнливиот пат од селска кафеана во Лозница до белградска „Арена“, за најинтересните случки во богатата и долга естрадна кариера, за пеењето иста песна на „100 јазици“, за убавината на македонската песна и српската естрада, за тоа како се пее песна во која стиховите се изговараат наназад, за семејството, синот Игор и снаата Северина… за сето она што не сте го знаеле за него, сега има каде да го слушнете лично од него – Драган Којиќ Кеба во „Улица Македонија“ со Бојана Скендеровски, премиерно во сабота, 21 април 2018, во 14.35 часот само на „ТВ 24“! Не пропуштајте!