Радио Милева
Од што страда домашната естрада

Длабоки деколтеа, бујни предници, долги нозе, мини фустанчиња и распеани „секси мачиња“… Пејачки за 5 плус, а естрадата во минус!!

Длабоки деколтеа, бујни предници, долги нозе, мини фустанчиња и распеани „секси мачиња“… Пејачки за 5 плус, а естрадата во минус!!

По фолк фестивалот Роса 2017 и снимањето на новогодишната програма за ИН продукција покажува дека и ние имаме естрада… И тоа за плус! Барем кога е фолкот во прашање. Песните ништо полоши од оние кои доаѓаат од северниот сосед, пејачите и пејачките ништо помалку згодни и дотерани… особено пејачките.

Убавината и сексапилот  – на завидно ниво! Нималку не ни недостасуваат! Длабоки деколтеа, бујни предници и задници, долги нозе, мини фустанчиња, распеани „секси мачиња“… Атрибути кои ја будат фантазијата, ги разгоруваат мечтите, желбите, копнежите…

Сето тоа надополнето со еротски секси движења и танци и песни кои го параат срцето и… кажете дека после ѕвездите од македонската естрада не ги бива?!

Елена Велевска, Сузана Гавазова, Татијана Стефановска, Даниела Темелковска, Адријана Кеш… која од која постројна, позгодна, подотерана, пораспена, посекси…

Тогаш што е она што и недостасува на македонската естѕрада да биде популарна и слушана колку и комшиската? Особено онаа што доаѓа од кај северниот сосед?

Зошто по Велевска, Гавазова, Стефановска, Кеш… и останатите не „сечат вени“ како што „сечат“ по Цеца, Рада, Милица, Карлеуша…?

Одговорот е многу едноставен: Ние ги немаме Гранд и Пинк, ниту како продукции, ниту како телевизии. Она што го имаме, не отру со турски серии и политика… А, она што малку се нуди од музика е повторно од… Гранд и Пинк!

Останати вести од Радио Милева