Радио Милева

Без шешир и во костим за капење: Харис Џиновиќ го немате видено во вакво издание (фото)

Без шешир и во костим за капење: Харис Џиновиќ го немате видено во вакво издание (фото)

Пејачот Харис Џиновиќ кој е познат по своите хитови, стана препознатлив и по својот впечатлив изглед. Имено, пејачот секогаш може да го видиме со шешир на главата, кој стана и негов заштитен знак.

Можеби многу мал дел од публиката го памети пејачот без овој моден додаток, а една стара фотографија го покажа Џиновиќ во несекојдневно издание.

На социјалните мрежи се појави фотографија на која пејачот е без шешир и во костпим за капење, па можеби многумина не би  го препознале.

Еве како некогаш изгледал познатиот Харис.

#harisdzinovic #mlad #hot #letnjiraspust #riba #jugoslavija

A post shared by @ foto.nostalgija on

Останати вести од Радио Милева