Радио Милева
шегобиец

Андрија Милошевиќ објави чудна шега: Сакате ли кога ќе го ставам во уста, да ве гледам во очи? (ФОТО)

Андрија Милошевиќ објави чудна шега: Сакате ли кога ќе го ставам во уста, да ве гледам во очи? (ФОТО)

Актерот Андрија Милошевиќ, во моментов актуелен кај нас по ТВ серијалот „Адрија и Анѓелка“ е познат по неговата духовитост, како и по бројот на шеги што ги знае, па неретко ги постира на социјалните мрежи, што уште еднаш тоа и го докажа.
Откачениот  Андрија објави нова шега на Инстаграм што ги насмеа сите.

Сакате ли кога ќе го ставам во уста, да ве гледам во очи? Госпоѓо, ве молам, концентрирајте се додека дувате во вашиот алкотест“– напишал актерот.

Останати вести од Радио Милева