Радио Милева

Амиџиќ ја праша Дара колку време најдолго немала секс – одговорот ги стаписа сите!

Амиџиќ ја праша Дара колку време најдолго немала секс – одговорот ги стаписа сите!

Бубамара повторно се избламира на тема секс.

Таа гостиваше во шоуто на Огњен Амиџиќ кој ја праша пејачката колку време најдолго немала секс, а одговорот гласеше:

-Срам ми е, знаеш… одговори Дара и додаде: Немало!, кажа таа, а Огњен не можеше да верува што слуша.

Мора некогаш да си имала пауза, некогаш. Колку дена се случило најдолго да немаш секс?, повторно праша водителот.

-Можеби кога сум на тренинг или кога настапувам, категорично одговори Дара, семејќи се и самата на своја сметка.

Останати вести од Радио Милева