Радио Милева
Србизам

Акт пред камери во „Парови“: На уметникот Мирјана му позираше сосема гола (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Акт пред камери во „Парови“: На уметникот Мирјана му позираше сосема гола (ФОТО+ВИДЕО 18+)

Србољуб Срба Милошевиќ, во реалното шоу „Парови“ веројатно измисли нов правец во сликарството – „Србизам“.

Покрај многу интересниот начин на живот и начинот на кој го засакал  сликарството на возраст од 55 години, последниот гостин во „Парови“ ги купи сите учесници во реалното шоу. Една од учесничките,  Мирјана Праизовиќ, во текот на ноќта реши да ги израдува гледачите на „Парови“.

По сликањето портрети на неколку учесници на реалното шоу,за само 5 минути, некаде по полноќ, Мирјана Праизовиќ му позираше на уметникот, така што специјално за него се соблече сосема гола. за него, ама и за сите ТВ гледачи…

Впрочем, погледнете го нејзиното голо позирање и уметничкиот акт на уметникот Срба.

Останати вести од Радио Милева