Живот и Стил

8 модели на обувки кои ќе бидат апсолутен хит претстојната есен

8 модели на обувки кои ќе бидат апсолутен хит претстојната есен

Ви ги претставуваме најактуелните модели на чевли за оваа Есен:

  1. Модели со шпицаст врв
  2. Чевли украсени со блескави елементи
  3. Каубојки
  4. Чевли со тенка потпетица
  5. Вреќасти чизми
  6. Чевли со пердуви
  7. Чевли до глужд во секакви варијанти
  8. Предимензионирани патики со платформа